Torrent: Cum sa reintrii la seed dupa ce ai formatat pc-ul

In jos

Torrent: Cum sa reintrii la seed dupa ce ai formatat pc-ul

Mesaj  zooky la data de Sam Apr 04, 2009 10:25 am

Se pare ca unii dintre noi nu stiu cum sa reintre la seed dupa ce au formatat PC-ul.
Uite ce aveti de facut.
1.Inainte de a formata pc-ul trebuie sa salvezi fisierele .torrent si datele (ce ai descarcat) , cu care vrei sa reintri la seed dupa formatare.

2.Fisierele .torrent le gasesti in : C:\Documents and Settings\Userul tau\Application Data\uTorrent , asta in cazul in care folosesti utorrent. Iei folderul uTorrent si-l copiezi pe partitia D ,asta in cazul in care formatezi doar partitia C...daca formatezi tot PC-ul, folderul uTorrent il salvezi pe un CD. (Ca sa poti vedea folderul uTorrent ,trebuie sa ai bifata optiunea Show Hidden Filles)

2.1 Ca sa poti vizualiza fisierele ascunse trebuie sa faci asta: Pasul 1 Pasul 2

2.2 Fisierele .torrent, le mai poti gasi in C:\Program Files\BitComet\Torrents, asta in cazul in care folosesti BitComet.Iei folderul Torrents si-l copiezi pe partitia D ,asta in cazul in care formatezi doar partitia C...daca formatezi tot PC-ul, folderul Torrents il salvezi pe un CD.

3.Datele,reprezinta ceea ce ai descarcat. Ca de exemplu un film.Ca aici.
In cazul in care doresti sa formatezi doar partitia C (Local Disk C),datele le salvezi pe partitia D ,iar daca formatezi tot PC-ul ,datele le salvezi pe CD/DVD/Stick de memorie sau ce o-i avea tu.

4.Dupa ce-ai instalat Windows-ul trebuie urmati urmatorii pasi.
Daca folosesti utorrent ,faci setarile de aici pentru el.
Dupa asta,iei fisierele .torrent si faci drag & drop in utorrent,iar cand te intreaba unde anume sa descarce datele,tu alegi folderul unde ai deja datele descarcate.
Uite un filmulet cu ceea ce trebuie facut.
Daca folosesti BitComet,faci setarile de aici si procedezi la fel ca la utorrent:faci drag & drop cu fisierul .torrent in BitComet,alegi locatia unde ai deja datele descarcate si astepti sa faca hash-check.
avatar
zooky
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 147
Data de inscriere : 15/03/2009
Varsta : 25
Localizare : Cernatesti City

Vezi profilul utilizatorului http://e-learning.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum