Acum este: Joi Mar 22, 2018 11:14 pm

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

1. Sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.Aceasta regula se refera atat la forum cat si la sistemul intern de mesagerie.De asemenea, raspunsurile agresive la mesajele jignitoare, sunt sanctionabile. Daca sunteti provocati/jigniti de un user, adresati-va unui administrator.. NU va asumati rolul de justitiar pentru ca puteti fi sanctionat.

2. Inainte de a posta, asigurati-va sunteti in thread-ul care trebuie. Folositi search.

3. Folositi un titlu cat mai adecvat in momentul postarii unui nou topic. Evitati cuvintele de genul "lol", "ATENTIE", "am fost hackuit" etc. Toate posturile avand aceste cuvinte, vor si sterse.

4. Folositi un limbaj cat mai adecvat, nu va faceti limba de ras. Daca nu aveti diacritice, nu folositi "tz" "sh" etc. Nu sunteti pe mess. Folositi cratima. Verificati textul inainte de a posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fii inteles de catre ceilalti membrii ai forumului. Incalcarile repetate ale acestei reguli pot duce la un avertisment.

5. Nu raspundeti la off-topicuri.

6. Este interzisa reclama in semnatura sau pe forum.

7. Este interzisa atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos.

8. Nu folositi materiale ale caror drepturi de autor nu va apartin, fara sa specificati sursa/autorul materialului.